Snacknieuws bij opening McCafé Bussum

McCafé BussumDit weekeind werd de onlangs verbouwde McDonald’s in Bussum weer geopend. Tijdens de verbouwing heeft het fastfoodrestaurant niet alleen een strak en fris uiterlijk gekregen. Want vanaf nu herbergt het filiaal ook een McCafé.

Koffiemomentje in Bussum
McCafé is een concept dat al jaren in het buitenland beschikbaar is maar pas sinds kort in Nederland. Volgens hospitality manager Hans Moree leent Bussum zich goed voor een dergelijk concept. Het gevarieerde winkelend publiek wil tussen het winkelen door een koffiemomentje. Het restaurant speelt daar met McCafé op in en heeft een gevarieerder assortiment wat een gevarieerder publiek zal aantrekken. Naast een hoge kwaliteit koffie zijn er diverse koffiesnacks zoals een cheesecake en macarons.

McCafé Bussum

35 jaar
Reden genoeg om stil te staan bij de heropening van het restaurant in Bussum. Het lintje werd samen met zijn zoon doorgeknipt door de franchisenemer. Het was precies 35 jaar geleden geleden dat de franchisenemer, toen nog een kleine jongen, het lintje destijds doorknipte met zijn vader. Alleen daarom was het al een historische gebeurtenis waar de familie, personeelsleden en Snacknieuws getuigen van waren.

McDonald's Bussum

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *