Snacknieuws is twee geworden!

BittergarnituurVandaag is het precies twee jaar geleden dat het eerste weblog op www.snack-nieuws.nl verscheen. Reden om een feestje te vieren op de redactie. Vandaag ontbijten we met een kapsalon, nemen een catamaran bij de lunch, proppen ons om 16 uur vol met bitterballen en sluiten de dag af met een pizza shoarma.


Advertentie


Maar centraal op deze dag staan natuurlijk onze trouwe volgers. Niet alleen via onze website maar ook via Twitter, Facebook en LinkedIn houden jullie Snacknieuws in de gaten. In het laatste jaar hebben jullie de website maar liefst 60.000 keer bezocht (gemiddeld 5000 keer per maand) en daarmee kunnen we wel stellen dat we het grootste onafhankelijk weblog over snacks zijn geworden. En dat allemaal dankzij jullie. Bedankt snackvrienden! Ook danken we via deze weg de gastbloggers die bij hebben gedragen aan het succes van Snacknieuws.

Ook vandaag hebben we een nieuw snackartikel voor jullie klaar staan, maar omdat we eerst onze kapsalon op eten zal het rond het middaguur verschijnen. Daarom zullen jullie het nu moeten doen met de vijf meest gelezen berichten van afgelopen jaar maar hou wat ruimte over voor de lunch:

1. Kleine frituur aangeklaagd door multinational Quick
2. Is Flora de nieuwe Cora van Mora
3. Hoeveel frikandellen mag u eigenlijk per dag eten?
4. Hoe kom ik aan een snackautomaat op kantoor?
5. De pittige Lucifer van Mora

3 gedachten over “Snacknieuws is twee geworden!

 • 13 juni 2013 om 18:43
  Permalink

  Dat dit pallet van lekkernijen maar verantwoord uit z,n voegen mag barsten.
  Van harte gefeliciteerd.

  Beantwoorden
 • 14 juni 2013 om 11:47
  Permalink

  Ja rest van redactie, van harte! op naar een jaar van expansie!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *