Snacknieuws op de Horecava 2014

Logo Horecava Net als vorig jaar gaan we ook dit jaar weer naar de Horecava. De Horecava is de vakbeurs voor Horeca en catering en vindt plaats van 13 tot en met 16 januari in de RAI in Amsterdam. In 2013 deden we ons te goed aan vele snacks. Natuurlijk schreven we in alle geuren en kleuren over deze (veelal) nieuwe snacks.

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar die ene snack die we nog niet kennen of waar we nog niet over hebben geschreven. Bent u een leverancier en denkt u “hé, deze snack moet de redactie van Snacknieuws proberen!” of heeft u een nieuwtje of trend waar heel snackland van op de hoogte moet zijn? Laat het ons dan weten via een reactie of het contactformulier en dan komen we zeker bij u langs. Heeft u geen nieuwe snack of nieuwtjes maar wilt u gewoon een praatje maken, dan kan dat natuurlijk ook. We horen het graag.

Een gedachte over “Snacknieuws op de Horecava 2014

  • 7 januari 2014 om 09:37
    Permalink

    Ik ga ook naar de Horecava. Ik ben vooral beneiwud naar de fastservice Arena, de wedstrijd hamburger bakken en zal want drankjes drinken in de nachtlevenzaal. Heb er al veel zin in.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *