Currybad

Snacks eten in een ligbad vol curry 

CurrybadOnlangs ging voor Tom uit Utrecht een droom in vervulling. Zijn vrienden zijn in het diepste geheim een crowfundingcampagne gestart om een bad te kunnen vullen met 180 liter Hela curry. Tom mocht vervolgens liggend in het bad genieten van snacks als tosti en frikandellen. Tom vertelt tegen Snacknieuws: “De Hela-fabriek staat in mijn geboorteplek, Venlo. Iedere familie heeft daar dan ook standaard een fles Hela in de koelkast en iedere cafetaria durft niet in zijn hoofd te halen een andere curry te serveren.

Droom
Maar in de randstad bleek dat toch anders te zijn. Goedkope varianten, een frikandel speciaal met ketchup, Tom maakte het allemaal mee. Zijn voorliefde voor Hela curry bleef bestaan. Met een blinddoek om en gehuld in een zwembroek moest hij zijn vrienden volgen naar de tuin. Daar stond zijn currybad, met schalen snacks op de badrand. Een droom kwam uit. “Je hoopt natuurlijk iedere dag dat er zo’n bad staat, maar dat je vrienden zo gek zijn om het daadwerkelijk te regelen is natuurlijk fantastisch!”

Koud en glibberig
Het was volgens Tom een unieke maar aparte ervaring. Het curry bad is ietwat koud en glibberig. Maar wat is er nou nog fijner dan om je tosti’s en frikandellen te kunnen dopen in je bad vol curry?

Currybad

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *