Starbucks en de koude groene koffie

Ik vind gemalen koffie heerlijk ruiken, maar zelf heb ik nog nooit een bak koffie in mijn leven gedronken. Ik volg doorgaans een te gezond voedingspatroon waarbij het enige vocht dat ik drink sap is. Toch heeft de Starbucks altijd een bepaalde aantrekking op mij gehad. De fascinatie begon 7 jaar terug toen ik voor een vriendin perse Starbucks koffie vanuit Amerika moest meenemen. Ik krijg vaak de vraag of ik iPod’s, iPhone’s of tegenwoordig iPad’s mee wil nemen, maar special koffie mee nemen?! De manier waarop de massa verliefd lijkt op de koffie maakte me nieuwsgierig.

Meedenken
Gelukkig denkt ’s werelds favoriete koffieketen met me mee (en willen ze een graantje meepikken van de miljarden die tegenwoordig omgaan in de gezonde voedingsbranche) en zullen ze binnenkort hun eerste Evolution Fresh Juice Bar openen in Amerika.

Bewuste snacks
Ze hebben voor de bewuste snackheads een klein menu met ontbijt, lunch- en avondeten. Dus u kunt u honger gerust stillen met een Belgische Chocolade mueslireep of een stuk pure chocolade met 66% cacao. Daarnaast gaat de keten voornamelijk verse en gefleste sappen verkopen in zowel de Juice Bar winkels als de Starbucks filialen. Zo kan ik eindelijk ook een keer met de massa mee de Starbucks in.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *