The Sunny Burger Co.: smaakvolle vegan hamburgers en bekroonde gastvrijheid in Amsterdam

The Sunny Burger Co.The Sunny Burger Co., voorheen bekend als Miami Burger, is een hamburgerrestaurant gevestigd in Amsterdam. Het restaurant zet zich in voor burgers met minder toevoegingen, minder verzadigde vetten, minder zout en minder negatieve impact op het klimaat. Het aanbod is vegan, maar dat is niet te merken.

Lightspeed Hospitality Awards 2023
Met de Smokey BBQ Not Bacon, Nashville Hot Chick’n, Hot & Spicy Sunny Classic, Hot And Spicy Classic, en Crispy Fried Chick’n heeft The Sunny Burger Co. heerlijke alternatieven voor traditionele vleeshamburgers. Of je nu een doorgewinterde veganist bent of gewoon op zoek bent naar een smaakvolle en duurzame optie, deze vegan hamburgers bieden een scala aan smaken om je smaakpapillen te verwennen en laten zien dat plantaardig eten helemaal niet saai hoeft te zijn. Het bedrijf werd onlangs beoordeeld door Lightspeed Commerce op criteria zoals duurzaamheid, digitalisering en innovatie, en kwam als winnaar uit de bus van de Lightspeed Hospitality Awards 2023.

The Sunny Burger Co.

Rebranding
The Sunny Burger Co. heeft een rebranding ondergaan, met een opvallende visuele update om een eigentijdse en gastvrije ambiance te creëren voor haar klanten. Deze aanpassingen weerspiegelen niet alleen de ontwikkeling van het merk, maar ook haar inzet voor het bieden van hoogwaardige plantaardige belevingen.

The Sunny Burger Co.

Goede beoordeling
En dat het niet een reclamepraatje betreft blijkt uit de reviews. The Sunny Burger Co. haalt indrukwekkende scores. Sinds de opening in mei 2022 werden er meer dan 400 Google Reviews gedaan met een gemiddelde beoordeling van 4.9 van 5. Ook op andere platformen scoort The Sunny Burger Co. goed. Bijvoorbeeld bij UberEats waar al maanden op rij de titel “Beste van UberEats” werd binnengehaald. “We zijn ongelooflijk trots op wat we hebben bereikt en zijn dankbaar voor de steun van onze gewaardeerde gasten” zegt Boyd Baptist, oprichter. “Met onze vernieuwde uitstraling en bekroonde prestaties kijken we ernaar uit om onze gastvrijheid verder te verbeteren en te blijven innoveren.

The Sunny Burger Co

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *