Miami Burger

Miami Burger opent eerste locatie in Amsterdam

Miami BurgerVorige week opende burgerbar Miami Burger haar deuren in Amsterdam. Maar dit is niet zomaar een burgerbar. Dit zijn burgers met minder toevoegingen, minder verzadigde vetten, minder zout en minder negatieve impact op het klimaat. En het aanbod is vegan, al zou dat aan de smaak niet te merken zijn.

Het begon allemaal in 2018 toen de Brit Tom Bursnall, op dat moment drie jaar vegan, zocht naar een beter alternatief voor de zwaar bewerkte plantaardige vleesvervangers. Alle vleesvervangers die op dat moment beschikbaar zijn zitten vol met verzadigde vetten als palm- en kokosolie of worden in het geval van soja  aan de andere kant van de wereld verbouwd en vanuit daar ingevlogen. Tom Bursnall denkt dat hij het beter kan doen.

Geserveerd in 3000 restaurants
Bursnall experimenteert met verschillende recepten er op los. En met succes want het eindresultaat is enorm lekker en slaan dus ook aan. In 6 maanden tijd onstaan diverse nieuwe burgers zoals de Classic Miami Burger®, een Louisiana Chick’n® burger en plantbased bacon, de Smoked Streaky Mini Rashers®, die op dit moment bij meer dan 3000 restaurants in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Dubai geserveerd worden.

Miami Burger

Eerste locatie in Amsterdam
De eerste locatie van Miami Burger is gevestigd aan de Leidsekruisstraat 10h. Ook gaat het restaurant bezorgen via Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo. Dit is slechts het begin want de komende tijd breidt Miami Burger uit met meer burgerbars in Europa en zal men zich ook richten op de supermarkt.

Miami Burger

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *