Thuisbezorgd.nl bezorgde dit jaar 10.000 frikandellen in de nacht aan Gelderse snackers

McDonald's en ThuisbezorgdThuisbezorgd.nl heeft het Food Trend Rapport 2022 gedeeld met daarin een aantal opmerkelijke feitjes. Zo was de duurste bestelling liefst €910,34 en iemand bestelde bijna 2 keer per dag, het hele jaar door, bij Thuisbezorgd.nl.

De Top 5 keukens zijn 1. Italiaans (Pizza margherita, Pizza salami, Pizza quattro formaggi), 2. Amerikaans (Cheeseburger, Hamburger, Kipburger), 3. Japans (Kappa maki, Sake nigiri, Gyoza), 4. Chinees (Wok, Babi pangang, Loempia) en 5. Indonesisch (Saté ajam, Nasi goreng, Bami goreng). De vijf snelst groeiende gerechten zijn van 1 tot 5: Hamburger, Cheeseburger, Enchilada, Poké bowl en IJs.

McDonald's en Thuisbezorgd

Uit het rapport blijkt verder dat 53% vrouw is en 46% man, verder heeft 46% kinderen. De meest vertegenwoordigde leeftijdsgroepen zijn 18-34 jaar (38%) en 35-55 (46%). Maar wanneer eten we dat het liefst maaltijden van Thuisbezorgd.nl? in 23% van de gevallen is dat na een werkdag, 20% bij het televisiekijken en op de derde plaats staat als we samen zijn met vrienden of familie (13%).

En nog een paar bijzondere feitjes uit het rapport

  • In Gelderland zijn ze gek op nachtelijke frikandellen. Daar werden het afgelopen jaar ‘s nachts meer dan 10.000 frikandellen besteld.
  • Hamburgers en pizza waren de populairste bestellingen op Nieuwjaarsdag.
  • De hoogste rekening van één bestelling was €910,34.
  • Een zakelijke klant uit Nijmegen heeft het afgelopen jaar maar liefst 625 keer besteld. Dat is bijna twee keer per dag.
  • De meeste bestellingen in Nederland worden geplaatst tussen 17.00 uur en 19.00 uur ‘s avonds.
  • De kapsalon döner was het populairste gerecht op Valentijnsdag.

Kijk voor meer informatie op de speciale website.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *