Vader maakt iedere week kunstwerk van pannenkoeken

Ongeveer één keer per week bakt Nathan Shields pannenkoeken. Maar niet zomaar een pannenkoek, nee, waar sommige al moeite hebben met het maken van een “normale” pannenkoek maakt hij de mooiste creaties en zet deze op zijn weblog. Geen creatie lijkt hem te gek.

Zo maakte de creatieve vader met behulp van pannenkoeken de hoofden van Star Trek en Hobbit personages, verschillende voetafdrukken, bomen, vogels en figuren uit Pokemomen. Met de laatste serie Nintendofiguren heeft de lat weer wat hoger gelegd voor de volgende creatie. En het mooiste van alles? Zijn kinderen mogen de pannenkoeken opeten.

Voor jou geselecteerd:

4 thoughts on “Vader maakt iedere week kunstwerk van pannenkoeken

  1. deze voorbeelden zijn een ding maar een indrukwekkende site/blog heeft deze man, creatief hoor. Heb wel een technische vraag “schildert hij” de schaduwen, steun lijnen later ? = dan zijn de pannekoeken koud en ziet het er leuk uit maar ik hou van warme pannekoeken…. Anders om lijkt me haast onmogelijk dan lopen de lijnen veel te veel uit.

  2. Ik denk niet dat het de bedoeling is van de beste man om deze pannenkoeken te bakken en ze uit de pan gelijk warm op te eten. Anders heeft hij ook geen tijd om ze allemaal keurig netjes te fotograferen. Zou zonde zijn.

  3. @ Vincent Het lijkt mij het makkelijkste om een vorm te maken, daarna met een mes wat details er in te snijden en dan in te kleuren. Als Nathan klaar met de pannenkoek is dan zal deze wel koud zijn. Het kunstwerk kan natuurlijk weer opgewarmd worden door de magnetron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *