Snacks

Van Oers Groep en De Vries Snacks bundelen hun krachten

SnacksVan Oers Groep en De Vries Snacks bundelen samen hun krachten in een nieuwe groep: UNITED FOOD FAMILY BV. Samen zijn de bedrijven meer dan 115 jaar actief in de out-of-home markt en hebben vele memorabele snacks op de markt gebracht.

Slagkracht en continuïteit
De samenwerking heeft als doel om de benodigde continuïteit en slagkracht te kunnen garanderen in een veranderende markt. Belangrijk voor de samenwerking is dat beide bedrijven een familiebedrijf zijn waar klanten, producten en medewerkers nog centraal staan.

Van elkaar leren
De Vries Snacks kennen we vooral van de Mexicano, de Booster, de snack zonder naam, het wielrennertje en het voetballertje. Van Oers groep is onder meer gespecialiseerd in verschillende ragoutsnacks en salades. Waar de fabrikanten elk bepaalde specialiteiten hebben op snackgebied hebben ze ook andere verkoopkanalen. Er valt dus veel van elkaar te leren.

De snackfabrikanten zullen onder hun eigen naam blijven opereren, aangestuurd door een eigen directie.

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Van Oers Groep en De Vries Snacks bundelen hun krachten

 1. Hallo Joost,
  In het artikel staat 2x voetballertje zie deze regel: De Vries Snacks kennen we vooral van de Mexicano, de Booster, de snack zonder naam het voetballertje en het voetballertje.
  Suc6

  1. Beste Ronald,

   Dank voor je reactie. Ondanks dat ik erg fan ben van het Voetballertje moet inderdaad een van de twee Voetballertjes “het Wielrennertje” zijn. Het is inmiddels aangepast.

   Groet,

   Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *