Frank Patat

Van patatboer tot politicus

Frank PatatVandaag zijn de gemeenteraadsverkiezingen en blijkbaar heeft u geen idee op wie u kunt stemmen. Mogen wij voorstellen: Frank Patat. Frank Patat heeft een langlopend geschil met de gemeente Dronten. Frank ziet nog maar één oplossing: zich verkiesbaar stellen, Frank is alle regeltjes namelijk meer dan zat.

Langlopend geschil met gemeente
Frank Patat heet in het dagelijks leven Frank van Flierenburg. Frank heeft al jarenlang een probleem met de gemeente. De gemeente wees hem en zijn snackkar steeds een andere standplaats toe. Uiteindelijk kwam Frank op een plek terecht waar hij graag zou willen blijven staan. Helaas voor hem zag de gemeente reden om zijn vergunning in te trekken.

De commissie Bezwaar en Beroepschriften adviseerde vorig jaar dat Frank zijn vergunning terug moest krijgen. Maar het college legde het advies van de commissie naast zich neer en Frank had nog steeds geen plek voor zijn snackkar. Tegen zoveel bureaucratie is niemand opgewassen en daarom besloot Frank Patat om zich verkiesbaar te stellen.

Frank Patat is lijsttrekker van Groep Hop in Dronten. Een van de belangrijkste standpunten van de politieke partij is eerlijke procedures van burgers tegen bestuursorganen. Mocht u in omgeving Dronten wonen… dan kent u in ieder geval Frank van Flierenburg.

Bekijk ook het interview met Frank voor Pownews.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Van patatboer tot politicus

  1. Nou om 09;45 had Frank op deze site al 2 stemmen, kom op dat kan beter!
    De gemeente zal ook nog wel wat over de rookontwikkeling in Frank’s auto te zeggen hebben…..komt misschien ook wel weer een nieuwe verordening uit voort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *