Angry XTAfgelopen woensdag, 8 oktober, lanceerde Burger King Nederland een nieuwe whopper: de Angry XT. Als ik de poster zie belooft het een flinke (mannen)burger met een pittige bite. Deze burger is niet voor mietjes, is mijn eerste indruk, maar aangezien ik wel wat gewend ben durf ik me er toch aan te wagen.

Angry XT
Het event dat Roger Bloem, marketing man van Burger King, heeft georganiseerd ziet er goed uit. Bovenin de Burger King op het Leidseplein is een speciale afdeling gereserveerd voor de genodigden van de Angry XT lancering. Dit betekend dat wij de Angry XT mochten proeven vóór deze bij Burger King verkrijgbaar is.

Angry XT

Softdrinks, Heineken en curly fries
Softdrinks, Heineken’s aluminium flesjes en sauzen staan al op tafel. Iedereen kletst een beetje en samen met mijn vriend en Hans, jullie allen welbekend als blogger van Snacknieuws, bespreken we het event en wachten geduldig af tot de burgers arriveren.
Eerst worden er grote plates met curly fries gebracht en Hans is zeer te spreken over de smaak van deze gekruide frietjes.

Ui en jalapeños
Nog eventjes wachten en daar waren ze dan. Op het eerste gezicht een normale ietwat grotere hamburger van bovenaf gezien. Op het moment dat u de hamburger uit het doosje haalt ziet u wat u in huis haalt. Een zware hamburger vol met heerlijke ingrediënten zoals gefrituurde ui en jalapeños.

Whopperwoensdag Mark van der Molen
Mark van der Molen Radio Veronica dj en ambassadeur van Snacknieuws neemt een flinke hap van een Angry XT

Een hele kluif
De burger heeft precies genoeg pit. De mensen om mij heen ondervonden een kleine zweetaanval van de pepers, maar ik ben daar aan gewend, dus bij mij niks aan de hand. Esthetisch gezien is de burger een parel, hij valt niet snel uit elkaar en alle smaken komen goed naar voren door de heerlijke kruiden. U moet er wel rekening mee houden dat het een hele kluif is en er dus niet te veel patat bij bestellen, want zelfs de mannen hadden moeite met het helemaal opeten van deze heerlijke burger.

#whopperwoensdag
Onder het genot van een biertje hebben mijn vriend Maarten, Hans en ik nog even besproken wat wij van de burger vonden en ik kan tot de conclusie komen, dat deze nieuwe whopper een 8,7 gemiddeld krijgt. Voortaan is woensdag; #whopperwoensdag.

Whopperwoensdag
Selfies, Heineken, softdrinks, Angry XT’s dat is #Whopperwoensdag

Voor jou geselecteerd:

One thought on “#Whopperwoensdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *