500 Duitse worsten

Ik ben van de oude stempel en zweer nog altijd bij een goede voorbereiding. Ook al omdat ervaring leert dat dit in het latere traject veel stress voorkomt. Binnenkort ga ik een paar dagen naar Berlijn. Ben er nooit geweest en wil de stad, zien, voelen en vooral die specifieke Berlijnse snack proefondervindelijk testen.

Dus is het nu tijd om mezelf in te lezen: wist u bijvoorbeeld dat er wel 500 verschillende worst soorten in Duitsland verkocht worden? Veelal worden deze worsten ook op straat gegeten vaak bij kleine snackbars, imbiss geheten. Ik ben benieuwd hoeveel soorten ik tegen kom en aan kan, gezien dit plaatje ga ik gelukkig met de trein…

 

Hans Mingema sr.

Hans Mingema sr. reisde voor zijn werk de wereld over. Daarmee heeft hij veel ervaring opgedaan over de snackcultuur in verschillende landen. Ook de bizarre kant die daar soms bij komt kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *