Auto en worst

500 Duitse worsten

Ik ben van de oude stempel en zweer nog altijd bij een goede voorbereiding. Ook al omdat ervaring leert dat dit in het latere traject veel stress voorkomt. Binnenkort ga ik een paar dagen naar Berlijn. Ben er nooit geweest en wil de stad, zien, voelen en vooral die specifieke Berlijnse snack proefondervindelijk testen.


Reclame

Dus is het nu tijd om mezelf in te lezen: wist u bijvoorbeeld dat er wel 500 verschillende worst soorten in Duitsland verkocht worden? Veelal worden deze worsten ook op straat gegeten vaak bij kleine snackbars, imbiss geheten. Ik ben benieuwd hoeveel soorten ik tegen kom en aan kan, gezien dit plaatje ga ik gelukkig met de trein…

 

Deel dit snacknieuws op:

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *