80 pannenkoeken in 17 minuten is het nieuwe wereldrecord

Hungry HaydenHungry Hayden heet de wereldrecordhouder pannenkoeken eten. Hoe hongerig Hayden is blijkt uit zijn nieuwe wereldrecord. In exact 17 minuten en 26 seconden eet onze held maar liefst 80 pannenkoeken. Wat voor pannenkoeken waren dat dan, zult u zich afvragen. Grote of van die kleintjes?


Advertentie


Klein en dik
Hungry Hayden komt uit Australië en daar zien de pannenkoeken (pancakes) er iets anders uit dan bij ons. Ze zijn wat kleiner en dikker en er zit iets meer lucht in. Maar toch. U en ik eten waarschijnlijk een stuk of 4 gewone Nederlandse pannenkoeken. Van die Australische pancakes kunnen we er met flink wat moeite een stuk of 6 op. Maar Hayden doet er dus 80 van. In iets meer dan een kwartier.

Ervaren eter
Soms lust Hayden overigens weleens iets anders. Zo eet hij een compleet happy-meal in 32 seconden, maar ook 60 buffalo-hot-wings werkt hij met gemak naar binnen. U kunt (eet-)vriend worden van Hayden op Facebook. Dat is leuk voor als u hem bijvoorbeeld eens wilt uitdagen voor een wedstrijdje. Als u durft… (en honger heeft).

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Een gedachte over “80 pannenkoeken in 17 minuten is het nieuwe wereldrecord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *