Aspergecroquet van Kwekkeboom luidt lente in

Lentecroquet_aspergecroquet_klDe lentecroquet van Kwekkeboom is inmiddels een traditie, de snack komt al twaalf jaar lang de lente inluiden. De aspergecroquet is vanaf half april alleen maar verkrijgbaar bij de betere cafetaria’s en horecagelegenheden. De croquet is bereid met een extra romige ragout, een verfijnd kruidenmengsel en de beste kwaliteit witte asperges.

Met de unieke croquet speelt Kwekkeboom in op de groeiende vraag van consumenten naar variatie in smaken. Marketing Directeur Flip Houtman zegt over de croquet: “de croquet is erg populair, maar wordt vanwege de tijdelijke beschikbaarheid van asperges in beperkte oplage geproduceerd. We merken dat consumenten steeds gevarieerder willen eten en ook precies willen weten wat ze in hun mond stoppen. Door te variëren met smaken en verrassende ingrediënten in onze producten te gebruiken willen we met heel Nederland snacken opnieuw ontdekken.

Ter promotie zal begin april een speciale Kwekkeboom oldtimer drie cafetaria’s in het zuiden van Nederland bezoeken waar asperges zeer populair zijn. Tijdens het bezoek van de oldtimer zal de croquet voor 1 euro worden verkocht.

Lijkt de aspergecroquet u lekker of niet? Laat het ons weten via een reactie.

Lentecroquet_aspergecroquet

Voor jou geselecteerd:

6 thoughts on “Aspergecroquet van Kwekkeboom luidt lente in

 1. Jammer dat ze het niet boven de rivieren gaan promoten. Ik zou er ook wel eentje willen proberen voor een eurootje.

 2. Jammer dat ze niet voor de consument te koop zijn in de supermarkt. Bestel ze altijd bij mijn cafetaria (als ze er zijn uiteraard), maar zou ze liever thuis bakken.

 3. Kun je deze kroketten bij jullie bestellen
  De lente kroket van kwekkerboom
  Ik hoor het graag van u
  Met vriendelijke groeten

  1. Beste Verwijmeren,

   We leveren geen snack of hebben direct contact met leveranciers om snacks te leveren. U kunt het beter bij Kwekkeboom proberen.

   Met vette groet,

   Redactie Snacknieuws

 4. Bestel elk jaar een paar dozen bij de Hanos, was dit jaar helaas niet mogelijk.
  Hanos meldde dat er dit jaar door Carona geen productie is bij Kwekkeboom, jammer hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *