RoboBurger

Automaat maakt volledig zelfstandig hamburgers

RoboBurgerDe RoboBurger is de eerste zelfstandige robot die hamburgers kan bakken. De machine werd eind maart geïntroduceerd in New Jersey in Amerika. Binnen zes minuten maakt de machine en hamburger die voor $6.99 verkocht worden.

Geen verlof of pauzes
Alhoewel de machine het persoonlijke contact overbodig maakt zijn er ook bepaalde voordelen. Een burger wordt iedere keer met exact dezelfde kwaliteit en omstandigheden klaargemaakt. Via de machine kan deze op maat en op smaak gemaakt. Daarnaast, en dat is vooral voor de werkgever interessant heeft de machine geen verlofdagen, verzuim of pauzes nodig.

De machine is verantwoordelijk voor het gehele bereidingsproces van het grillen van de burger tot het roosteren van het broodje en het toevoegen van sauzen tot het uitserveren.

Frituurrobot
De eerste machine is geïnstalleerd in Simon Mall bij het Newport Centre in Jersey City, New Jersey. De verwachting is dat er meer machines zullen volgend in winkelcentra. De volgende stap is om een frituurrobot te maken die mogelijk geïmplementeerd gaan worden bij de Amerikaanse fastfoodketen White Castle.

 

RoboBurger

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *