De leukste snackgrappen van 2022

Mora Air-FryerIeder nieuwtje vanaf midden maart moeten we in twijfel trekken. Chips met mayonaise smaak, een bitterbal pizza? Zijn het grappen of is het echt nieuws? We hebben de leukste grappen in een artikel verwerkt en ook de snacks genoemd waarvan we dachten dat het een grap zou zijn.

Air-Fryer – Mora
Mora neemt de term Air-Fryer wel erg letterlijk met hun nieuwe apparaat. Een Air-Fryer die door de lucht snacks komt bezorgen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn en is het dan ook. Wel een goed idee met leuk filmpje.

Gratis mini kroketjes – FEBO
Op 1 april is het tijd voor FEBO’s vrolijke frituur! Tijdens deze eerste editie van de jaarlijkse FEBO frituur delen ze vanaf 12:00 uur GRATIS mini rundvleeskroketjes uit. Wie gaat er heen om te kijken of het echt is?
Mini kroketjes FEBO

Yamburger – Eosta
Door de stijgende vleesprijzen heeft Eosta samen met McDonalds de YAMburger bedacht: lekker, gezond, en spotgoedkoop. De YAMburger zal slechts 50 eurocent kosten, minder dan de helft van een gewone hamburger – dankzij de verlaging van BTW op groente en fruit. De yam is een zeer oude cultuurplant die in Azië al 3000 jaar wordt verbouwd en geldt als basisvoedsel in tropische landen. Volgens het persbericht zou deze snack in de zomer van 2022 in het aanbod van McDonald’s worden opgenomen. Wij denken dat we er tot sint-juttemis op kunnen wachten.

Yamburger

Frikandel op een stokje – Snacknieuws
Ook wij doen graag mee met een grap dus kwamen we op het idee van een frikandel op een stokje. Het verhaal rondom deze snack werd daarna snel bedacht en ook een foto mocht niet ontbreken. De snack is simpel te maken en het ziet er nog best leuk uit. Misschien gaat het alsnog een hit worden?

Glow in the dark chips – Croky
Chips die lichtgeven, het zou een uitkomst zijn voor een bioscoopbezoek. Maar het is 1 april en daarom weten we dat dit er niet gaat komen.

Croky Glow in the dark

Krokettenijsjes – Oma Bobs
Snakproducent Oma Bobs kwam op het goede idee om krokettenijsjes te produceren. En waarom ook niet, de kroketten komen toch al uit de diepvries. Maar of het smakelijk is, dat mag je zelf bepalen…

Krokettenijsjes Oma Bobs

Mosterd bitterballen – Kwekkeboom
Wie alleen vandaag verkrijgbaar leest moet al nattigheid voelen. Toch klinken de Mosterd bitterballen van Kwekkeboom wel als een goede combinatie. Een voordeel is ook dat er nooit mosterd gehaald hoeft te worden, het zit al in de ballen.

Mosterd bitterbal

Penthouse – Hela
De Krapte op de woningmarkt is enorm. Sauzenfabrikant Hela stelt daarom een penthouse beschikbaar in het hoofdkantoor. Het ziet er fantastisch uit en ligt in Venlo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hela Nederland (@hela_original)

Witte Oreo crème in een zakje – Oreo
De witte crème tussen een Oreo koekje is het lekkerste deel van het koekje. Sauzen fabrikant Heinz en Oreo gaan de crème in een zakje verkopen. Of toch niet?

Oreo Heinz

Chocolade parfum – Bueno
Wie wil er nou niet naar chocolade ruiken? Het kan met de parfum van Bueno. Je weet wel van de Kinder chocolade reepjes.

Smell Bueno

Mayonaise met Butterfinger – Hellmans
Hellmans mixt speciaal voor 1 april mayonaise met Butterfingers. Dit zijn snacks gemaakt van pindaboter. Is het voor op de friet of op een boterham? Waarschijnlijk komen we er nooit achter.

Hellmans mayonaise Butterfinger

Toch geen grap
Maar er waren ook bijzondere introductie die toch geen grap bleken te zijn. De nieuwe chipssmaken van Lays met saté en mayonaisesmaak bleken gewoon in de schappen te liggen. Ook de vreemde combinatie van een bitterbal met pizza bleek echt te zijn. Een vreemde introductie in maart zorgt dus voor heel wat argwaan maar het is des te leuker als de snack wel blijkt te bestaan.

Dr.Oetker Pizza Bitterballen

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *