Patatje Mayo en Frietje Satésaus

Nieuwe chipssmaken van Lay’s: Patatje Mayo en Frietje Satésaus

Lay's Patatje Mayo Frietje SatésausDe lijst van chips met vreemde smaken is lang. De lijst van chips met friet of saus smaken is dat ook. Want we hebben de afgelopen jaren te maken gehad met ketchupchips, patatje special chips, satéchips en Joppiesaus. We kunnen twee nieuwe smaken aan die lijst toevoegen want Lay’s heeft Patatje Mayo chips in samenwerking met Remia en FrietjeSaté chips in samenwerking met Wijko Satésaus geïntroduceerd.

Patatje en Frietje
Bijzonder is vooral dat Lay’s hiermee samenwerkt met twee grootheden in de sauswereld. Remia en Wijko zijn twee sterke merken wat het product zeker ten goede komt. Verder is het opvallend dat het Patatje Mayo is en Frietje Saté. Alsof de marketing afdeling geen keuze wilde maken tussen friet en patat. Maar de chips zijn typische Nederlandse smaken die passen bij een feestje, of een avond op de bank. De chips worden dan ook verkocht in oranje gekleurde zakken met de spreuk “Iconic Local Flavours”.

De chips zijn verkrijgbaar bij de grotere supermarkten en op de website van Lay’s is er een wedstrijd waarbij de nieuwe smaken gewonnen kunnen worden.

Lay's Patatje Mayo Frietje Satésaus

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Nieuwe chipssmaken van Lay’s: Patatje Mayo en Frietje Satésaus

  1. Oeh la la, het zurige of het romige van de mayo?
    Wijko vind ik persoonlijk ruk, maarja de chips weet je pas na proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *