De Smulburger

Bamburger maakt comeback door Van Oers fan

De SmulburgerDe Bamburger was een product van Van Oers dat gemaakt werd met een burger gemaakt van rauw varkensvlees en voorzien werd van een paneerlaag. De hamburger werd daarna gefrituurd opgediend. Helaas is het een vergeten snack, maar niet voor Joey van Osch. Hij heeft de snack nieuw leven ingeblazen.

Joey, een HBO student Ondernemerschap & Retail Management, is zo’n fan van de hamburger dat hij een jaar lang probeerde om de Bamburger na te maken. Een exacte receptuur was er niet dus werd de ene na de andere poging ondernomen om een snack te maken die kon tippen aan het origineel. De smaak, receptuur en dikte zorgden voor diverse breinbrekers maar na zo’n zeventig pogingen was daar dan de nieuwe Bamburger. Joey heeft de snack de Smulburger genoemd. Ten eerste omdat het zijn eigen creatie is, maar ook omdat de naam Bamburger nog eigendom is van Van Oers.

De voorliefde van Joey gaat overigens verder dan de Bamburger, want Joey is naast de Bamburger ook gek op het merk Van Oers. De snack is dan ook een eerbetoon aan zijn liefde voor Van Oers. De Smulburger is momenteel alleen verkrijgbaar bij cafetaria Mikies in Boxtel (waar Joey werkzaam is). Joey geeft aan op zoek te zijn naar wederverkopers.

De Smulburger

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Bamburger maakt comeback door Van Oers fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *