Ben & Jerry’s Chunky Experience is feest voor zintuigen

B&J's chunkyexperience 2023IJsliefhebbers opgelet in Rotterdam is er een Ben & Jerry’s Chunky Experience pop-up. Vorig weekeind werd de Ben & Jerry’s expeditie geopend en het was een groot succes! Wie het gemist heeft krijgt het komende weekeind nog een (laatste) kans.

Tijdens een bezoekje worden de zintuigen op allerlei manieren geprikkeld. Het is een ontdekkingstocht die je meeneemt door alle lagen van een heerlijke romige Sundae pint. Een wereld waar je een duik neemt in een Ben & Jerry’s pint en de chunks en swirls je om de oren vliegen. Denk aan een 360° photobooth, een one-of-a-kind immersieve audiovisuele ervaring en natuurlijk heel veel ijs.
B&J's chunkyexperience 2023

Lieve Dings, Brand Manager bij Ben & Jerry’s, is blij met de enthousiaste reacties op de pop-up: ‘Ons doel is om fans en onze doelgroep eraan te herinneren dat Ben & Jerry’s meer is dan alleen een ijsmerk. Het idee om chunks, swirls & fun naar onze fans te brengen in een digitale én fysieke wereld, is samengekomen in deze unieke immersive experience en daar ben ik onwijs trots op!’

De Ben & Jerry’s Chunky Experience is te bezoeken op de Raampoortstraat 16 in de Hofbogen in Rotterdam. De Experience is nog geopend op vrijdag 22 september van 16:00-21:00 uur, en zaterdag 23 en zondag 24 september van 12:00-21:00 uur. De toegang is gratis.

B&J's chunkyexperience 2023

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *