Big Tasty en 1955 American classic weer terug bij McDonald’s

U kunt er de klok op gelijk zetten, eens per zoveel maanden komen een aantal burgers weer terug bij McDonald’s. Dit keer zijn de Big Tasty en de 1955 “the American classic” weer tijdelijk in het assortiment opgenomen. Het is voor het eerst dat deze burgers gelijktijdig verkrijgbaar zijn. Naar de reden kunnen we wel raden, de burgers zijn enorm populair. Toen de Big Tasty niet beschikbaar was werd er zelfs een petitie gehouden om de burger weer in het assortiment op te nemen.


Advertentie


Maar wat maakt de burgers zo populair? Door de mix van ingrediënten zijn de burgers heel anders dan het standaard assortiment van McDonald’s daarnaast is het tijdelijk verkrijgbaar maken van burgers natuurlijk ook een slimme truc.

De Big Tasty
De Big Tasty bestaat uit 150 gram vlees, een sesamzaad broodje, sla, plakjes tomaat, gesneden uien, Emmentaler kaas, bacon en de Big Tasty saus. De Big Tasty bevat 905 calorieën.

1955, the Amercian classic
De 1955 burger bevat een gekruid stuk vlees, bacon, tomaat, sla, gekarameliseerde stukjes ui, ketchup en bbq saus en bevat 675 calorieën.

Bekijk de reclame:

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

2 gedachten over “Big Tasty en 1955 American classic weer terug bij McDonald’s

 • 14 november 2012 om 20:44
  Permalink

  Goed nieuws! Dit weekend maar weer eens langs de McDonalds voor een Big Tasty.

  Beantwoorden
 • 2 maart 2013 om 00:40
  Permalink

  Ik vraag me af, waarom ze in Duitsland meer keuze hebben ? De burgers daar zijn groter dan hier. dubbele Quarterpounder, American Burgers, zoeits als Burgerking maar dan van de Mc, dus beter:). Jammer dat ik zo ver van de grens woon.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *