Boobs & Burgers, maar het gaat om de burgers!

Boobs and burgersBent u boven de 18? En is de baas niet in de buurt? Doorlezen is op eigen risico … Voor mijn werk moet ik vaak dingen uitzoeken en naslaan en dat gebeurd de laatste jaren natuurlijk eigenlijk steeds meer via internet. Maar de site  waar ik nu op uitkwam…. Let wel het was dus zeker beroepsmatig en ik was puur naar hamburgers aan het surfen…. Maar als u iets van Engels begrijpt dan zal de naam van deze site u al een bepaald idee geven:  Boobs & Burgers ……

Perplex
Ik stond helemaal perplex maar ik vond het uiteindelijk wel een leuk en smaakvol gegeven. Toen ik eenmaal doorkreeg waar het omging… was ik zo een aantal pagina’s verder want u wil toch ook wel zien welke smakelijke burger er op de volgende pagina staat of niet soms?

Lekker overzichtelijk
Ik moet zeggen dat ik de verhouding  ook wel erg prettig vond, één of maximaal twee  hamburgers per pagina maakt alles wel lekker overzichtelijk.  Maar waar je deze burgers nu precies zou moeten bestellen werd me nog niet duidelijk, misschien moet ik nog wat meer op deze site rondkijken…

Boobs and burgers overzicht

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *