Burger King en Comedy Central werken samen met The Roast Whopper

Burger King Roast 2019Comedy Central en Burger King vieren de komende roast van Ali B met the Roast Whopper. Daarnaast zijn er bij Burger King speciaal voor de roast snacks verkrijgbaar.

Tijdens een roast worden er ironische grappen gemaakt over de gast. Open deuren worden ingetrapt, foute opmerkingen komen voorbij en niemand wordt gespaard. Daarom heeft Burger King een roast menu samengesteld met CHEESY en SPICY snacks.

 • The roast Whopper
  We only roast the ones we love” zeggen ze bij Comedy Central. Aangezien Burger King (en wij ook) gek is op de Whopper staat deze burger centraal in deze roast. Met Flame-Grilled Beef, een CHEESY kaasbroodje en pepperjack cheese, met angry onions en pittige jalapeños is deze Whopper klaar voor de roast.
 • Cheesy & Spicy Double Bacon King
  De Cheesy & Spicy Double Bacon King bevat twee Whopper Flame-Grilled Beef op een broodje, ook weer een kaasbroodje en pepperjack cheese, bacon, met angry onions en jalapeños.
  Cheesy & Spicy Tendercrisp
  De Cheesy & Spicy Tendercrispbestaat uit malse kippenborst een kaasbroodje en pepperjack cheese, met angry onions en jalapeños.
 • Spicy Chicken Fries
  Dan zijn er nog de Chicken Fries met de pikante smaak van jalapeños.

De roast van Ali B. zal uitgezonden worden op 17 december op Comedy Central.

Burger King Roast 2019

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *