McDonald's

Kom in pyjama en krijg een gratis ontbijt bij opening McDonald’s Hilversum

Bier bij McDonald'sMcDonald’s Hilversum, gevestigd in het centrum aan de Kerkstraat, ondergaat momenteel een grondige verbouwing. In het vernieuwde restaurant zal onder meer een McCafé komen. Hier kunnen diverse soorten (luxe) koffie worden besteld vergezeld van een lekker gebakje vanuit het assortiment patisserie.

Unicum
McDonald’s Hilversum werd in 1984 gebouwd, na wat kleinere renovaties komt er nu een grondige renovatie in de nieuwe stijl “Alphabet” genaamd. Ook komt er een McCafé in het restaurant. Dit is een unicum omdat dit concept niet vaak in een restaurant komt dat gevestigd is in een centrum.

Gratis ontbijt
Om de opening te vieren heeft McDonald’s Hilversum een unieke actie bedacht. Wie op 30 november voor 8 uur ’s ochtends in een pyjama klaarstaat maakt een bijzondere opening mee inclusief een gratis ontbijt. Uiteraard volgt een fotomoment waarvan de foto aan elke “deelnemer” zal worden toegezonden.

Cadeaukalender
Daarna krijgt het restaurant direct de vuurdoop met de drukke decembermaand waarbij uiteraard ook de McDonald’s cadeaukalender weer actief is.

De vestiging in Hilversum ondergaat momenteel een grondige verbouwing.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *