Burger King Japan Telefoon actie

Burger King Japan vergelijkt formaat van kipbroodje met een telefoon

Burger King Japan Telefoon actie

Op internet wordt een banaan weleens gekscherend gebruikt om het formaat van iets aan te geven. Maar dat kan nog gekker. Want Burger King Japan gebruikt een mobiele telefoon om het formaat van hun nieuwe broodje kip aan te geven.

Twee varianten
In hun campagne om de nieuwe Big Chicken Filet aan te prijzen geven ze aan dat de kip op het broodje groter is dan jouw telefoon. En de kip op het broodje is met zo’n dertien centimeter zeker van een flink formaat. De broodjes zijn er in twee soorten: Big Chicken Fillet en Big Chicken Filet Deluxe waarbij het verschil zit in de extra uitjes, sla en tomaat op de deluxe versie.

Burger King Japan Telefoon actie

Is de kipfilet groter dan een telefoon?
Maar is het stuk kip op het broodje ook groter dan een telefoon? Als we diverse gangbare modellen nemen zoals de Samung S21, One Plus, een iPhone XR of X dan zijn die allemaal zo’n 14 tot 15 centimeter hoog. De kipfilet op het broodje zou zo’n 13 centimeter zijn. Dus dat lijkt dan niet het geval. Of misschien gebruiken ze in Japan wel kleinere toestellen.

Prijzen
De Big Chicken Fillet is los verkrijgbaar voor 590 Yen (€4,26) en de Big Chicken Filet Deluxe voor 690 Yen (€4,98). Beide burgers zijn zowel los als in menuvorm verrijgbaar.

Burger King Japan Big Chicken Filet

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *