Burger King laat Texas Bacon Lover terugkeren

Burger King Texas Bacon LoverHet is altijd leuk als fastfoodketens innovatief en vernieuwende snacks introduceren. Maar soms kan ook een oude bekende snack een glimlach op het gezicht toveren. De aankondiging van Burger King dat de Texas Bacon Lover weer terug zijn valt voor ons in de tweede categorie.

Het zijn namelijk drie zeer smakelijke burgers die vullen als een stevige maaltijd. Let daarbij vooral niet op de calorieën want dit zijn niet de snacks om zomerfit van te worden. Aangezien het al weer even geleden is dat deze snacks op de menukaart van Burger King prijkten sommen we de belangrijkste ingrediënten nog even op:
  • Texas Bacon Lover – Een flame grilled burger met romige mayonaise, gesmolten kaas, BBQ Saus en krokante Onion Rings en veel bacon.
  • Texas Bacon Lover Double – De grote broer van de Texas Bacon Lover met twee burgers en verder ook mayonaise, kaas, BBQ Saus, Onion Rings en veel bacon.
  • Texas Bacon Lover Chicken – Een burger met een malse kippenborst met mayonaise, BBQ Saus, kaas, bacon en krokante Onion Rings.
Het Texas Bacon Lover assortiment is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar bij alle Nederlandse Burger King restaurants.
Burger King Texas Bacon Lover

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *