Burger King verkoopt burger met frikandellen

FreakingdelDe Fastfoodketen Burger King heeft een primeur, ze komen met een variant op de frikandel. De snack gaat de FreaKINGdel Burger heten.

Flame grilled
De FreaKINGdel heeft wel een eigen interpretatie van de frikandel. Want de snack van Burger King lijkt niet op de 18 centimeter lange snack die we in Nederland zo graag eten. Bij de FreaKINGdel zitten namelijk drie stukken frikandel aan elkaar gemaakt als een soort van burger. Deze frikandellenburger zal niet worden gefrituurd maar ‘flame grilled’ geserveerd worden. naast de frikandellenburger zit er ook ui, mayonaise en curry op het sesambroodje.

600 miljoen frikandellen
Hans Miete, managing director van Burger King heeft uitgekeken naar de lancering van de FreaKINGdel Burger. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen, niet eerder was er een fastfood restaurant dat iets deed met de frikandel. Toch is het idee van Burger King niet zo gek. Zeker niet als u weet dat we met zijn allen jaarlijks zo’n 600 miljoen frikandellen eten. Ondanks dat Burger King er veel aan doet zal de FreaKINGdel toch niet helemaal smaken als een frikandel. Dat komt mede doordat de burger boven open vlammen klaargemaakt wordt.

Freakingdel

De FreaKINGdel is speciaal voor de Nederlandse markt bedacht en geproduceerd. Toch zijn er andere landen geïnteresseerd en volgen aandachtig de bevindingen rondom deze nieuwe snack.  Voorlopig hebben wij een unicum dus laten we er maar van genieten.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *