Burger King viert St. Patrick’s Day met groene ketchup

Amerika telt maar liefst 34 miljoen Amerikanen die van oorsprong uit Ierland komen. Veel van deze Ierse Amerikanen vieren komend weekeind St. Patrick’s Day. Met deze feestdag, die valt op 17 maart, herdenkt men de beschermheilige van Ierland: Sint-Patricius. Groen is de kleur die met deze feestdag wordt geassocieerd. Ook de Amerikaanse vestigingen van Burger King vieren dit jaar St. Patrick’s Day en doet dat op gepaste manier: met groene ketchup.

Gratis friet en groene ketchup
Op 17 en 18 maart kunnen klanten bij de Amerikaanse vestigingen van de Burger King gratis friet halen en krijgen daarbij groene ketchup geserveerd. Alex Macedo, vice-president van Burger King in Noord-Amerika, zegt over de actie: “gratis friet in het St. Patrick’s Day weekend is de Burger King manier om het geluk van de Ieren met al onze gasten te delen“. Wij zijn het helemaal met Alex eens; gratis snacks, dat horen we graag!

2 Comments on “Burger King viert St. Patrick’s Day met groene ketchup

  1. De Burger King zou hier in Nederland tijdens het EK oranje ketchup (of mayonaise) kunnen verkopen (of gratis met een portie friet).

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.