Coertjens zet in op verschillende Toppings

Coertjens ToppingsWie een portie friet of een snack speciaal wil maken, moet er een Topping op doen. Loaded fries is een trend die we de laatste jaren steeds vaker zien, geen wonder dat fabrikant Coertjens vol inzet op diverse (nieuwe) Toppings.


Advertentie


Voordelen
Het voordeel van de Toppings van Coertjens is dat ze lang houdbaar zijn, door extra ingrediënten of kruiden toe te voegen kan er een eigen signatuur gegeven worden, ze snel te bereiden zijn omdat opwarmen vaak voldoende is. Daarnaast hoeven de Toppings bewaart niet gekoeld te worden.

Coertjens Toppings

Assortiment
In het Topping assortiment van Coertjens zien we onder meer: Babi Pangang, Chili Sin Carne, Goulash, Kip Kerrie, Kip Toscaans en natuurlijk de Topper Stoofvlees (waarbij Coertjens de marktleider is in Nederland en België).

Mogelijkheden
De Toppings kunnen gebruikt worden voor friet, tortilla chips, maar ook bij rijst/nasi of bijvoorbeeld op een broodje, de mogelijkheden zijn enorm! Daarom zien we het gebruik van de Toppings niet alleen in de fastservice-branche maar ook bij andere eetgelegenheden zoals restaurants en bij eetcafés, lunchrooms.

Coertjens Toppings

Coertjens Toppings

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *