De bereidingswijze van McDonald’s iconen is aangepast

McDonald’s heeft de bereidingswijze van de Big Mac, Hamburger, Cheeseburger, Filet-O-Fish en Quarter Pounder aangepast. Aangezien het stuk voor stuk McDonald’s iconen zijn, waar de receptuur en bereiding al jaren ongeveer hetzelfde van is, zitten de aanpassingen vooral in de details.

Zo worden de uitjes vanaf nu op de burger meegebakken, de broodjes zijn vernieuwd en worden op een hogere temperatuur verwarmd, de sla is knapperiger, de saus wordt gelijkmatig(er) verdeeld en de producten worden na bestelling vers klaargemaakt.

Constante kwaliteit
McDonald’s heeft besloten deze veranderingen door te voeren na een succesvolle proef. Een woordvoerder van McDonald’s geeft aan dat de kracht van McDonald’s zit in het aanbieden van constante kwaliteit van verse producten. De nieuwe bereidingswijze zou ervoor moeten zorgen dat de McDonald’s snacks nog meer smaak krijgen en van hogere kwaliteit zullen zijn.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *