Popeyes Chicken Sandwich_feat

De gekte rondom de Chicken Sandwich van Popeyes

De Chicken Sandwich van fastfoodketen Popeyes heeft onbedoeld een hoop te weeg gebracht. Het broodje werd in augustus geïntroduceerd in ruim 30 landen bij de 3100 restaurants van de keten. Binnen de kortste keren waren er enorme rijen rondom de restaurants van Popeyes.

Geweld om snack
Er werd twee jaar gewerkt aan het broodje. Het bleek een enorm succes maar Popeyes kon de vraag niet aan, waardoor nee verkocht moest worden. Het zorgde voor opstootjes met een dodelijke steekpartij en een boze klant die zijn pistool trok tot gevolg.

De lekkerste, de eerste, de mooiste
Door de populariteit ontstond er ook strijd tussen verschillende restaurants die allen claimen de lekkerste, de eerste, het mooiste broodje te maken. Smaak blijft natuurlijk altijd subjectief maar men kiest nu voor Popeyes. Dus wat maakt de Chicken Sandwich zo populair?

Goedkoop, zoeter en op zondag verkrijgbaar
Voor het broodje wordt een brioche broodje gebruikt, de kip is krokant en zoeter dan hun grootste concurrent Chick-fil-A. Daarnaast is de keten (in tegenstelling tot de traditionele keten Chick-fil-A) wel op zondag open en kost een broodje slechts $3.99.

Nu de Chicken Sandwich sinds afgelopen weekeind weer beschikbaar is wordt de volgende gekte verwacht.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *