De Valentijnsroute

Mijn partner gaat graag uit eten terwijl ik zelf meer een snackliefhebber ben. Maar ik denk dat ik in deze Valentijnsweek de ideale match heb gevonden. Van diverse kanten kreeg ik informatie over extra aandacht van de snackindustrie voor Valentijnsdag. Ik heb wat zaken gecombineerd en ons menu ziet er nu als volgt uit:

Romantiek uit de automatiek
Met de slogan: romantiek uit de automatiek biedt Smullers een mooi voorgerecht “want romantisch uit eten hoeft niet lang te duren“. Dat is maar goed ook anders missen we de trein. Want vervolgens gaan we voor het hoofdgerecht naar een Kwalitaria in Breda voor een hamburger voor 2 personen in hartjes vorm. Voor mij niet naast de deur maar Kwalitaria Breda heeft voor vrouwen zelfs een roos bij dit diner. Het nagerecht doen we op de terugweg bij de Burger King (bijvoorbeeld in Amersfoort), waar we een heerlijke Hot Brownie of Hot Blondie scoren. Het motto liegt er niet om: “liefde is te koop!”

Natuurlijk kan de avond helemaal niet meer stuk als s’avonds op de bank blijkt dat uw afgelegde route hartvormig zou zijn. Misschien is dat nog wel het moeilijkste van deze Valentijnsroute.

Hans Mingema sr.

Hans Mingema sr. reisde voor zijn werk de wereld over. Daarmee heeft hij veel ervaring opgedaan over de snackcultuur in verschillende landen. Ook de bizarre kant die daar soms bij komt kijken

Een gedachte over “De Valentijnsroute

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *