Dit zijn de tien duurste McDonald’s snacks ter wereld

Top 10 duurste McDonald's snacks ter wereldMet wereldwijd bijna 40.000 restaurants is McDonald’s de grootste restaurantketen. McDonald’s serveert dagelijks 69 miljoen klanten in 100 landen waarbij er diverse bijzondere en lokale snacks worden verkocht. Alhoewel de keten inzet op betaalbaar eten, zijn er een aantal menu-items die een stuk prijziger zijn.

Expensivity deed onderzoek naar de meest bijzondere snacks en de prijs die daarvoor wordt gerekend. De Grand Chicken Special is de duurste burger. Deze snack is verkrijgbaar in Libanon en kost $27,19 (€23,43). Dit heeft waarschijnlijk met de beschikbaarheid van ingrediënten te maken. Ook dure landen zoals Monaco, Zwitserland en Noorwegen scoren goed. Op plek zes prijkt een Double Quarter Pounder voordeelmenu uit Nederland!

Top 10 duurste McDonald's snacks ter wereld

Overigens is er per land maar één item opgenomen anders zou Libanon flink vertegenwoordigd zijn. Ook werd er gekeken naar de prijs van een Big Mac, omgerekend naar dollars. Voor een Big Mac kunt u het beste naar Rusland gaan want met $1,94 (€1,67) is de Big Mac daar een koopje. Libanon is dan weer de duurste met liefst $21,89 (€18,87) voor een Big Mac. In de meeste landen krijg je daarvoor een dienblad vol McDonald’s eten.

Big Mac Prijzen ter wereld

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *