Eindhoven een paradijs voor nieuwe fastfoodketens

Hamburger_in_handEindhoven blijkt een populaire plek te zijn voor fastfoodketens om zich te nestelen. De lichtstad heeft afgelopen jaar veel nieuwe fastfoodketens mogen verwelkomen. In april opende aan de Rechtestraat de eerste Nederlandse Taco Bell. Eind dit jaar zal Five Guys haar eerste Nederlandse filiaal openen aan de Markt in Eindhoven.

Eindhoven is nog lang niet verzadigd want er is ook plek voor zes Subways en Domino’s restaurants. Het ene restaurant is gericht op bezorgen en de andere op studenten. Ook is er veel winkelend publiek die graag tussendoor een hapje eet.

Zekerheid
Volgens het Eindhovens Dagblad is de stad vooral bij internationale ketens in trek omdat de huren hoog zijn. Een lokale ondernemer kan dit niet betalen. Daarnaast bieden internationale ketens een bepaalde zekerheid waar de eigenaren van de winkelruimtes weer erg blij mee zijn.

Paradijs
De binnenstad van Eindhoven herbergt nu al een flinke variëteit aan fastfoodketens maar dat zal met de komst van Five Guys en de interesse van ketens als Dunkin’ Donuts, Pizza Hut en Papa John’s alleen maar toenemen. Daarmee is Eindhoven niet alleen een paradijs voor de fastfoodketens maar ook voor fastfoodliefhebbers.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Eindhoven een paradijs voor nieuwe fastfoodketens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *