Fan van de Dallas Double Steakhouse van Burger King

Dallas Double SteakhouseVrijdagavond onderweg naar de bioscoop maakte ik een stop op Utrecht Centraal. Ik ging naar de Burger King. Dan de keuze. Neem ik een dubbele Whopper met kaas of een Big King of.. wat is dat? De Dallas Double Steakhouse? Doe me die maar!

Een mond vol
De Dallas Double Steakhouse bestaat uit twee stukken lame Grilled Beef, verse ijsbergsla, tomaat, krokante uitjes, bacon, mayonaise, BBQ-saus en Emmentaler kaas op een Parmesan Kaiserbroodje. Maar na het doen van de bestelling blijkt niet alleen de naam van de burger een mond vol.

Twee duimen omhoog
De burger is in het echt net zo groot als op het plaatje. En dat op vrijdagavond om 18 uur. Wat een goed begin van het weekeind. Als de burger voor mij ligt maak ik nog net een foto voordat ik begin. Uitjes, bacon, saus, sla, vlees, nog meer vlees. Wat een smaken. Het is een flink burger, echt een hele flinke. Maar zo lekker. Twee duimen omhoog voor deze burger.

Dallas Double Steakhouse

Ik heb nog wat frietjes toe maar daar heb ik ik op dat moment amper meer ruimte voor. Zelfs een paar uur later na de film zit ik nog vol. Hopelijk blijft deze burger nog lang in het assortiment van Burger King. Ik ben namelijk fan!

De Dallas Double Steakhouse is één van de drie burgers uit het “American Road Trip” assortiment van Burger King. Daarnaast is er nog de Chicago Whopper (Flame Grilled Beef, ijsbergsla, tomaat, uien, bacon, mayonaise, BBQ-saus en Emmentaler kaas op een Kaiserbroodje) en de L.A. Chicken Tendercrisp (een geroosterd sesambroodje, krokant gepaneerde kip, sla, tomaten en mayonaise).

Burger King: American Road Trip

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *