SchatjePatatje

Gefrituurde groentes bij ecologische snackbar

SchatjePatatjeSchatjePatatje is een nieuw restaurant dat frieten verkoopt. Maar dan geen alledaagse frieten. Nee, denk dan aan frieten gemaakt zoete aardappels en allerlei groentes.
Niet alledaagse sauzen
In de ecologische snackbar zullen dus vooral zoete aardappelfrietjes verkocht worden. Deze frieten zitten vol met vitaminen A en C en bevatten antioxidanten. Een zak zoete friet kost € 4. Daarna krijgt u de keuze uit zes verschillende, maar vooral niet alledaagse, sauzen. Zo is er bijvoorbeeld bietenhummus. Weer eens wat anders dan mayonaise, toch?

SchatjePatatje

Uitproberen
Ook zullen er diverse frietspecials zijn, die elke maand veranderen. De mogelijkheden zijn enorm, vandaar dat de eigenaren ook diverse groentes aan het uitproberen zijn. Wat dacht u van friet van bieten of pompoen.

Eigenaren Sophie Sliepenbeek en Toon Drexhage zijn met hun frietwinkel SchatjePatatje gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat 48 in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina.

SchatjePatatje

1 thought on “Gefrituurde groentes bij ecologische snackbar

  1. Oh wat cool! Je ziet dit steeds meer, hier in eindhoven hebben we ook al zo’n friettent, guiltypleasures volgens mij?
    Of realfoodrestaurant dat écht alle gezonde dieeten onder een dak brengt, mooi om te zien die revolutie 😉

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.