Grand Big Mac getest door Snacknieuws

Grand Big MacEindelijk, na vijf jaar wachten is de Grand Big Mac weer terug. Een gigantische Big Mac, wat kan ik nog meer wensen? Oké, dat is een aardig lijstje maar ik ben erg blij dat de burger eindelijk weer terug is.

In 2014 werd de burger al een korte periode in Nederland verkocht. Toen heb ik helaas te lang gewacht en bleek de Grand Big Mac al weer uit het assortiment te zijn gehaald. Dit zou ik mij geen tweede keer laten overkomen. Ik ben dus vrij snel na de herintroductie van de Grand Big Mac en de kleine variant Big Mac jr. naar de McDonald’s gegaan om daar een Grand Big Mac te bestellen.

Grand Big Mac

Grote maaltijd
De Grand Big Mac is precies wat ik er van had verwacht. Ik kan de burger dan ook niet anders samenvatten dan een hele grote Big Mac. De hamburger wordt in een speciale, grote doos geserveerd en is ook echt een flinke maaltijd. Maar voor frietjes en wat te drinken is er nog ruimte.

Grand Big Mac

Prijzen
De Mac Jr. kost € 3,65, een Big Mac € 4,15 en de Grand Big Mac € 5,15. De Big Mac is in menuvorm € 7,45 en de Grand Big Mac kost als menu  €8,15. Het prijsverschil is de Grand Big Mac zeker waard. Maar wacht niet te lang want de Big Mac familie is nog maar een week verkrijgbaar.

Grand Big Mac

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *