Craz Roxx

HARIBO lanceert nieuwe MAOAM snoepjes

Craz RoxxEen tijdje terug kreeg ik een pakketje thuis gestuurd met maar liefst drie zakken snoep van het merk MAOAM. Het kauwbonbonmerk is pasgeleden geherlanceerd door HARIBO en daarbij hoort een nieuw product in het assortiment: CRAZY ROXX. Ik was de gelukkige die deze snoepjes voor snacknieuws mocht testen.

Nieuwe snoepjes
De nieuwe snoepjes zien er anders uit dan de doorsnee suikerbommetjes die in de supermarkt schappen liggen. De kauwbonbons verschillen flink in formaat. In een verpakking zitten kleine snoepjes maar ook enorme brokken. De snoepjes zien er niet zo mooi uit door de vorm en vage kleuren dus op het eerste gezicht vond ik de CRAZY ROXX er niet super lekker uit zien.

Zoet en fruitig
Ik besloot de grootste brok uit het zakje als eerst te proberen en werd bij de eerste hap verrast door de zoetheid. Verder klopt de kauwbonbon helemaal, je kunt er lekker een tijdje op sabbelen. De nieuwe snoepjes zijn vrij hard van buiten, maar zacht en zoet van binnen. Behalve een ander formaat hebben de snoepjes ook vijf verschillende smaken. CRAZY ROXX smaakt zoals we van MAOAM gewend zijn: mierzoet en lekker fruitig.

Crazy Roxx

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *