Hoe kom ik aan een snackautomaat op kantoor?

Werkend Nederland is ermee bekend. Een veto van de facilitaire gezondheidsgoeroes op het betere snack- en vetwerk. “Doen we niet, is ongezond, wordt u lui en dik van” is de reden dat zij uw recht op vet blokkeert. Volle bakken met sla, lege bakken met snacks en een verlopen tube mayonaise lachen u uit in de bedrijfskantine. Maar het kan ook anders. Koop of huur uw eigen snackautomatiek.


Advertentie


Koop
Het ultieme geluk komt uit China. Via de grootste handelswebsite ter wereld AliBaba.com is uw snackautomaat binnen 1 klik in uw bezit. Machine nummer D720-10 kost u zo’n € 2.000, de High Capacity Snack Vending Machine is al beschikbaar voor € 1.500 en voor de Hot Snack Vending Machine telt u € 4.000 neer. Maar zoveel hoeft het niet te kosten.

Huur
Huren is immers ook een mogelijkheid. Dat kan zelfs heel dichtbij. Zo levert het Nederlandse bedrijf Wijgert Verhuur & Verkoop complete FEBO-muren. “Kost dat?”, vroeg ik de leverancier. “Al vanaf € 200 euro huurt u een muur met 32 luikjes”, is het antwoord van Wijgert. Hoe gaaf is dat?

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

11 gedachten over “Hoe kom ik aan een snackautomaat op kantoor?

 • 1 februari 2012 om 09:58
  Permalink

  “Een veto van de facilitaire gezondheidsgoeroes”… en een veto is het! Ongeveer 20% van alle medewerkers zijn van die “gezondheidsgoeroes” en hebben het voor het zeggen in de kantine. Diezelfde “goeroes” lopen vervolgens als kuddedieren achter Jamie O. aan, terwijl wij (als trouwe Snack-nieuws.nl bezoekers) weten dat hij één van de ongezondste kookboeken van 2011 heeft! Zie https://www.snack-nieuws.nl/fastfood-tegenstander-jamie-oliver-ontmaskerd/

  Ben wel benieuwd of het 200,- euro per week, maand of jaar is…

  Beantwoorden
  • 13 juni 2015 om 08:47
   Permalink

   Goede morgen,ben wel benieuwd of het 200 euro per week of per maand of jaar is voor een kroket snackautomaat?

   Mvg Marcel uit Brussel

   Beantwoorden
 • 1 februari 2012 om 10:16
  Permalink

  Ik vraag mij af of de automaat ook gevuld wordt, ik bedoel, krijg je er iemand bij met een frituurpan of moet je dat zelf gaan doen?

  Beantwoorden
 • 1 februari 2012 om 11:29
  Permalink

  @Robin goede vraag: het is € 200 per uur. En merk ik hier dat ook jij last hebt van gezondheidswijsneuzen op het werk?
  @James de vulling mag je zelf verzorgen of inhuren… er zijn overigens ook automaten met geldinworp beschikbaar, dan verdien je gelijk wat terug. Is dat cool?

  Beantwoorden
  • 1 februari 2012 om 11:53
   Permalink

   Inderdaad Dick, de kantine is hier helaas snack-vrij! Maar 200,- euro per uur is een behoorlijk bedrag. Eens kijken of we een pot kunnen maken zodat er uiteindelijk een muur gekocht kan worden.

   Beantwoorden
 • 26 februari 2013 om 19:26
  Permalink

  Maar is de Febo muur ook tekoop?
  Dus de nederlandse uitvoering van de Chinese hot snack vending machine.
  graag zo snel mogelijk antwoord

  Beantwoorden
  • 3 maart 2013 om 09:20
   Permalink

   Dat zijn eigenlijk 2 vragen. De Chinese Snackmuur is gewoon te koop via de website alibaba.com.
   De FEBO-muur is wat lastiger, dat zul je bij de leverancier moeten vragen, bijvoorbeeld via het contactformulier op http://www.febodelekkerste.nl/forms/default.aspx?fid=1
   Als het je lukt en de muur staat komen we graag bij je langs om deze te bewonderen.

   Beantwoorden
 • 8 maart 2013 om 09:57
  Permalink

  Hallo,
  ik zou graag willen weten ,waar ik een snackwand kan leasen/huren in Spanje.Wij wonen 16 jaar in Spanje en zien in deze bedrijfstak een goede toekomst .Wij zoeken op het internet maar kunnen niks daarover vinden.Mischien dat iemand weet, waar en wie de snack wand leastof verhuurt.

  Beantwoorden
  • 27 juli 2013 om 23:48
   Permalink

   he R Pels,

   Ik ben een bruiloift aan het voorbereiden in Spanje en ben daarvoor op zoek naar een febo machine. Ben dus benieuwd of je er inmiddels al een hebt aangeschaft (zag er een paar te koop op marktplaats), want dan zou ik hem wel graag willen huren.

   groet

   Beantwoorden
 • 9 maart 2013 om 09:02
  Permalink

  Beste R Pels,

  Wat een goed idee om in Spanje met snackmuren te beginnen. De beste verwijzingen die ik je kan geven zijn:
  – Alibaba als je zelf iets wilt kopen (http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=snack+vending+machine)
  – FEBO, de uitvinder van de snackmuur, die als mogelijke buitenlandse franchise-partner kan dienen (http://www.febodelekkerste.nl/forms/default.aspx?fid=1)
  – Van de Wijgert als je erachter wilt komen hoe je aan snackmuur kunt aanschaffen en exploiteren (http://www.wijgert.nl/)
  – Frans Attracties als inspiratie voor verschillende soorten automatiekwanden (http://www.fransattracties.nl/feestelijke-verzorging/snackwand.html)

  Heb je hier iets aan? En laat ons graag weten wanneer je begint in Spanje. Dan komen we allemaal even langs je muur!

  Beantwoorden
 • 17 maart 2013 om 13:51
  Permalink

  zijn jullie niet goed 200 euro per uur dat verdient een profvoetballer nog geeneens

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *