Hondenkop met snacks

Kan het gekker? Het kan gekker! De hond heet Tiger, de baas heet Andrew. En beiden delen een hobby: voeding op de kop van de hond plaatsen, een foto maken en dan op een weblog publiceren. En niet zomaar een weblog, Food On My Dog werd in korte tijd een van de meestbesproken weblogs wereldwijd. Wat heeft hond Tiger dan zoal op zijn kop?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hoofdzaken
De mafste dingen heeft de slome Tiger al op zijn kop gehad voor het weblog Food On My Dog. Een pizzapunt, slagroom, pot Nutella, trosje bananen, cheeseburger, pancakes en nog veel meer. Bijzonder is dat u zelf een verzoek kunt indienen voor een nieuwe voedingsmiddel; baas Andrew belooft immers dat hij het op zijn wensenlijst plaatst en waarschijnlijk ook echt probeert.

“Maar wat vindt de hond er zelf van?”, vragen mensen weleens aan baas Andrew. Zijn snuggere antwoord: “De hond heeft nog niet geklaagd!”

Uw kopwens
Vertel, wat zou u weleens op de kop van hond Tiger willen zien?

Deel dit snacknieuws op:

3 Comments on “Hondenkop met snacks

  1. Ik hoef niks te zien op de kop van Tiger. Op het hoofd van Andrew zou ik wel een vrachtwagen willen zien. Laat dat lieve beestje toch met rust!

  2. @Guus dat was ook mijn eerste reactie. Maar bij nader inzien is het best lollig voor het beest. Die doet wat hem gevraagd wordt en mag als beloning iets lekkers opeten wat op zijn kop lag. Denk niet dat de hond daar een probleem mee heeft.

    @Joost die Maddie is inderdaad hilarisch, misschien is hier een trend gezet. Kan me allerlei allerlei variaties voorstellen op wat honden zoal kunnen doen.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *