Kapsalon

Bier, vreemdgaan en Kapsalons

Carnaval duurt dit jaar van zondag 19 tot dinsdag 21 februari. Maar voor sommige is dat niet genoeg en die plakken er nog een paar dagen aan vast. Deze Carnavalsvierders beginnen al op donderdag met feestvieren. Carnaval is het feest voor de vastentijd, de mensen genieten van het eten en het drinken voordat de 40 dagen van soberheid in gaan.

Bier
Een gemiddelde Brabander drinkt 31 glazen bier, terwijl een Limburg maar liefst 35 glazen drinkt tijdens Carnaval. De “mensen van boven de rivieren” blijven met 19 biertjes flink achter. Al het bier zorgt ook voor veel overspel. Zo blijkt 22% van de Brabanders en bijna 6% van de Limburgers tijdens Carnaval vreemd te gaan. En van al dat vreemdgaan en bier drinken krijgen de feestvierders trek.

Kapsalon
De favoriete maaltijd tijdens Carnaval blijkt een Kapsalon te zijn. De stevige maaltijd met shoarma, friet, kaas en sla is een goede basis voor een dag feesten. Maar ook na een dag feesten lusten de meeste wel een Kapsalon. En met 1800 calorieën is het een volwaardige maaltijd zodat er genoeg tijd overblijft voor bier drinken en vreemdgaan.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Bier, vreemdgaan en Kapsalons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *