McDonald's restaurant Amersfoort-Noord

Honderdste McDelivery gestart in Amersfoort

McDonald's restaurant Amersfoort-NoordVandaag is de honderdste McDelivery van Nederland geopend. Het restaurant dat deze eer krijgt is gevestigd in Amersfoort-Noord aan de Maanlander 30.

Jarenlange vraag
Het McDonald’s restaurant zal dagelijks via Uber Eats van 11:00 – 23:00 bezorgen aan de meeste huishoudens in Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland en Vathorst en aan diverse bedrijven in de buurt. Marketing Manager Hans Moree is verheugd met de start van McDelivery op deze locatie. Hij zegt tegen Snacknieuws: “Wij merken uit ervaring van andere locaties dat veel mensen, winkeliers en bedrijven gebruik maken van de nieuwe service. Er is jarenlang gevraagd wanneer wij in Amersfoort-Noord ook zouden gaan bezorgen. Vandaag is het dan zo ver”. 

McDonald's restaurant Amersfoort-Noord

Speciale actie
Het team van Amersfoort-Noord heeft bij Amersfoort-Centrum, waar ze reeds twee maanden met McDelivery werken, meegedraaid om soepel met deze nieuwe dienst te kunnen starten. Om aandacht te vragen voor McDelivery is er de afgelopen dagen een actie gehouden op Facebook en Instagram waar steeds een bezorgtas werd gefotografeerd op plekken in Amersfoort. Wie op dezelfde plek een foto nam met een McDonald’s snack kon een smakelijke prijs verdienen.

McDonald's restaurant Amersfoort-Noord

Kijk voor meer informatie over McDelivery op de speciale website.

McDonald's restaurant Amersfoort-Noord

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *