Oma Bobs Snacks

Keuken van Oma Bobs Snacks staat open voor koks

Oma Bobs SnacksOma Bobs Snacks organiseert op maandag 30 maart 2015 een open dag voor de horeca. De koks van Oma Bobs geven een kijkje in de keuken en vertellen wat er bij het produceren van de snacks komt kijken.

Meer kennis is meer genieten
Naast de productie van snacks en de rondleiding staat het frituren centraal. Dit is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van snacks. Oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks Jurgen Ottenhoff is van mening dat de koks kennis en kunde in huis moeten hebben om hun klanten te verwennen. Door het delen van kennis en de visie van Oma Bobs zal de consument nog meer kunnen genieten van de snacks.

Groei
Het bedrijf dankt haar naar aan de oma van Jurgen Ottenhoff. . Oma Bobs Snacks levert een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit exclusief aan horecagelegenheden: van bitterbal tot truffelcroquette Afgelopen jaar is de vraag naar de snacks van Oma Bobs enorm toegenomen waardoor er werd gezocht naar uitbreiding. Er is een pand gevonden vlakbij het hoofdkantoor in Aalsmeer. De verwachting is dat tegen de zomer het nieuwe pand in gebruik genomen kan worden waardoor de productiecapaciteit gaat verdrievoudigen. Oma Bobs is daarmee de snelst groeiende snackfabrikant van Nederland.

Koks werkzaam in de Horeca kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar Richard.Troost@Effectiv.nl. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *