Kleine frituur aangeklaagd door multinational Quick

Fastfoodgigant Quick, is niet alleen bekend van de Star Warsburgers, maar sinds kort ook van het aanklagen van cafetaria’s. Eerder berichten we al over broodjeszaak Gigi die de naam Giant niet meer mocht gebruiken. Quick is blijkbaar op oorlogspad want ook Frituur ’t Snabbeltje uit Gruitrode heeft de beruchte brief van Quick gekregen.

Zelfde naam, andere burger
Uitbater Alex Chen zegt: “Wij dachten niet dat Quick hierdoor geschaad zou worden, de burgers hebben weliswaar dezelfde naam maar het product lijkt helemaal niet op onze grote hamburger. Wij gebruikten de naam dus ook al jaren voor onze grote hamburger in het assortiment”.

GIGANTOS-burger
De creatieve uitbater kwam met verschillende suggesties nadat de hamburger geen Giant meer mocht heten. Maar ook Gigant en Gegant mocht niet van Quick. Inmiddels heeft ’t Snabbeltje de hamburger omgedoopt tot GIGANTOS-burger. Alex zegt bedenkelijk: “Hopelijk mag dat wel van Quick”.

Meer Snacknieuws? Blijf op de hoogte door onze Facebookpagina leuk te vinden, volg ons op Twitter of LinkedIn.

 

Voor jou geselecteerd:

8 thoughts on “Kleine frituur aangeklaagd door multinational Quick

  1. mja, je kunt het belachelijk vinden, maar bij een Giant denkt iedereen meteen aan de Quick. Wat als elk fritkot hun grote hamburger Giant zou noemen? Dan verliest Quick deze link..

  2. Quick zou beter hun personeel wat meer achter hun gat zitten ze noemen dat fast food maar ik noem het traag food soms moet je zo lang wachten dat ik er van in slaap val dat zou ze beter doen dan klachtenbrieven te schrijven naar diene mens ik weet het verschil wel tussen quick en een gewoon fritkot zunne

  3. Geef mij toch maar de betere hamburger van het frituur… Hoe die dan ook moet noemen, quick is duur, personeel onbeleefd… En je hebt na een half uur terug honger.

  4. Gewoon belachelijk terugdoen en dien hamburger ‘Grote Kwek en Kwak’ noemen. Da’s toch te ver af van de bestaande benaming en toch veelzeggend genoeg. Een systeem moet ge tenslotte van binnenuit kapotmaken, anders wint ge ni.

  5. Debiel van Quick. Zeker als ze die arlternatieve namen ook afkeuren. Een frituur is geen directe concurentie. Als ik naar de frituur ga is het om frituurdingen te eten. Als ik naar Quick ga is het om hun “ding” te eten. Zijn voor mij totaal verschillende dingen. Op deze manier maken ze zich gewoon belachelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *