McDonald’s Hong Kong lanceert Justice League actie

Superman burgerDe McDonald’s in Hong Kong heeft al een tijdje een opmerkelijke actie lopen. De fastfoodketen heeft speciale snacks ontworpen, gebaseerd op vijf Justice League figuren. Eerder werd de Batman burger gelanceerd en nu is het de beurt aan Superman. Naast een burger met kip, mosterd, honing en bacon worden er aardappelkaas balletjes bij het Superman gerecht geserveerd.

Superman burger

Batman burger
Eind september begon de actie met de Batman burger. Deze burger bevatte twee hamburgers, een gefrituurd ei, kaas, ui en twee mysterieuze sausjes. Daarbij kon de klant ook nog kiezen voor squeezy cheesy friet en een groene appel ice tea. Opvallend is het ei dat de burger bevat. Dit ingrediënt wordt vrijwel altijd voor ontbijt gebruikt. Wellicht representeert het ei het “Batsignaal”, een zoeklicht dat Batmans logo in de lucht projecteert.

Toekomstige superhelden snacks
Na deze twee actiehelden zullen waarschijnlijk nog de superhelden Wonder Woman, The Flash en The Green Lantern geëerd worden met een origineel ontworpen burger en sidesnacks. De exclusieve gerechten worden ook nog eens opgediend in kekke doosjes.

Doosjes Justice League

Superhelden actie naar Nederland?
De Mac Donalds in Azië bewijst maar weer eens hoe creatief ze kunnen zijn met hun acties. Het is wel onduidelijk waarom de actie juist op dit moment plaats vindt, nu een Justice League film nog ver weg is. Misschien is de superhero actie een idee voor de Nederlandse McDonald’s als de film “Batman v. Superman: Dawn of Justice” in Nederland uitkomt.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *