McDonald’s op het menu in 22 Amerikaanse ziekenhuizen

22 Ziekenhuizen in Amerika hebben een McDonald’s binnen de muren van het ziekenhuis. Onder de ziekenhuizen bevinden zich ook een aantal kinderziekenhuizen. Een groep artsen, onder de naam Corporate Accountability International eist het vertrek van McDonald’s uit de desbetreffende ziekenhuizen. Inmiddels hebben de artsen bijval gekregen van 1900 zorgverleners.


Advertentie


Klanten beslissen zelf
McDonald’s heeft in reactie op het Corporate Accountability International aangegeven dat er “maar” 26 vestigingen van de 14.000 Amerikaanse vestigingen op het terrein of in het ziekenhuis bevinden. Daarnaast geeft de fastfoodketen aan dat klanten zelf kunnen beslissen wat ze eten. McDonald’s is niet de enige fastfoodketen geloceerd in een ziekenhuis. Ook andere fastfoodketens zoals Pizza Hut, Starbucks en Subway hebben een vestiging in een ziekenhuis.

Een fastfoodketen in een ziekenhuis, de normaalste zaak van de wereld of is dit belachelijk? Laat het ons weten via een reactie.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Een gedachte over “McDonald’s op het menu in 22 Amerikaanse ziekenhuizen

  • 30 oktober 2012 om 11:26
    Permalink

    Het is wel makkelijk, eet je een keer te vet, ben je toch al in het ziekenhuis, ze zouden er een “Heart attack grill” moeten plaatsen,

    100%-tjes

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *