McDonald’s presenteert Homestyle Crispy Chicken burger

Homestyle Crispy Chicken burgerOm klokslag middernacht werd afgelopen maandag 7 mei een nieuw product op de McDonald’s menukaart verwelkomt: de Homestyle Crispy Chicken burger. Met een gigantisch billboard was de gehele gevel van de McDonald’s aan de Oudegracht in Utrecht bedekt om dit nieuwe product groots aan te kondigen. Een select gezelschap van kip liefhebbers mocht de groene loper betreden om vervolgens als eerste gasten de burger te proeven. Natuurlijk was Snacknieuws erbij om u verslag uit te doen van deze feestelijke presentatie.


Advertentie


Luxe kip burger
Waar de Maestro burger gasten voorziet van een stevige rundvlees burger, ontbrak het de McDonald’s nog aan een écht luxe kipburger. Dat is met de komst van dit product verleden tijd. De homestyle gemarineerde kipburger ligt tussen een flink sesambroodje (dezelfde soort als bij de Maestro burger). Samen met bacon, gerijpte cheddar kaas, rode ui, gekarameliseerde uiencompot en een pittig Pimento sausje vormt het geheel een fantastische burger.

Homestyle Crispy Chicken burger

Moment van de waarheid
Dan nu het moment van de waarheid: als reporter van Snacknieuws had ik de eer om als een van de eerste gasten van Nederland de burger te proeven. Bij het openen van het doosje tref je meteen een grote burger aan met een flink stuk kip: dat belooft wat. Tot mijn grote vreugde is de kip krokant van buiten en zeer sappig van binnen. De uiencompot en Pimento saus zijn precies goed qua pittigheid en ze smaken in combinatie een beetje als barbecuesaus. De rode ui en gerijpte cheddar kaas zijn een zeer aangename toevoeging op het recept.

Homestyle Crispy Chicken burger

Homestyle Crispy Chicken burger overal verkrijgbaar
Kortgezegd is de Homestyle Crispy Chicken burger een zeer welkome en geslaagde burger. De vraag naar kip stijgt, dus de verwachting is dat de burger gretig aftrek zal vinden. Met een adviesprijs van €4,95 is de burger in alle vestigingen in Nederland voor onbeperkte tijd verkrijgbaar.

Homestyle Crispy Chicken burger

Evi Janse de Jonge

Evi Janse de Jonge koos voor snacks in plaats van een modellencarrière. Brengt haar enthousiasme over snacks graag over op anderen.

2 gedachten over “McDonald’s presenteert Homestyle Crispy Chicken burger

  • 21 september 2019 om 19:47
    Permalink

    Ik vind het een zeer kwalijke zaak, dat Mc-Donalds de ingrediënten niet vermeld van hun producten. De crispy chicken burger leek mij wel wat, dus heb ik die besteld. Ik mag absoluut niets eten dat scherp/peperig is en was dan ook zeer onaangenaam verrast door de spicy pimento saus. Zelfs door een klein beetje raakt mijn maag al van slag, waar ik weken, soms zelfs maanden, last van kan hebben.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *