“Mooiste” McDonald’s ter wereld staat in Rotterdam

Rotterdam McDonaldsIn Rotterdam staat mogelijk de mooiste McDonald’s ter wereld. Het gebouw, wat eerst werd gezien als het lelijkste gebouw van Rotterdam, is door Mei Architects ontworpen.

De plek, waar al 45 jaar lang een McDonald’s zit, was oorspronkelijk bedacht voor een sigaarwinkel. Het gebouw werd onlangs door Rotterdammers verkozen tot het lelijkste gebouw van Rotterdam. De gemeenteraad wilde het gebouw het liefst weg hebben maar McDonald’s had nog een contract voor 40 jaar. Dus besloot de fastfoodketen voor een makeover.

De belangrijkste eis was dat het gebouw naadloos zou passen tussen de andere gebouwen op de Coolsingel. Naar mijn idee zijn ze daar uitstekend in geslaagd. Maar is dit de mooiste McDonald’s ter wereld? Laat het ons weten via een reactie.

Rotterdam McDonalds Rotterdam McDonalds Rotterdam McDonalds Rotterdam McDonalds Rotterdam McDonalds

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on ““Mooiste” McDonald’s ter wereld staat in Rotterdam

  1. Zeer zeker niet. Als je 1 seconde de moeite neemt om te googlen zie je 20 mooiere Mcdonalds, in West-Europa alleen al.

  2. Zeer zeker niet. Als je 1 seconde de moeite neemt om te googlen zie je 20 mooiere Mcdonalds, in West-Europa alleen al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *