Nederlander kiest steeds vaker voor professionele barbecue

barbecue hamburgersOndanks het vaak tegenvallende weer zijn Nederlanders gek op barbecueën. Volgens onderzoek van Beslist.nl staan we na Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, de Verenigde Staten en Singapore op de zesde plek van landen waar barbecueën populair is.


Advertentie


Beslist.nl geeft aan dat barbecueën vooral de laatste vijf jaar enorm aan populariteit heeft gewonnen. De website geeft verder aan dat jaarlijks een half miljoen Nederlanders naar nieuwe barbecues zoeken.

Professioneel
Een andere barbecue trend is dat men steeds vaker voor professionelere apparatuur kiest. Niet alleen een betere kwaliteit barbecue maar ook het bijbehorende gereedschap wordt veelvuldig op de website gezocht en aangekocht. Het gaat dan van complete buitenkeukens tot thermometers om de temperatuur van het vlees te meten.

Vaderdag
De populairste maanden voor zoekopdrachten over barbecues zijn in de zomer. Ook in de periode rond Vaderdag is er een piek te merken. Dus vaders wees aardig tegen de kinderen en heel misschien staat er op Vaderdag een nieuwe barbecue in de tuin.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *