Niet vegetarisch eten bij een fastfoodrestaurant

SaladeHet zal niet als een grote verrassing komen maar vegetariërs kunnen een fastfood restaurant beter mijden. De vegetarische snacks blijven vaak lang liggen, als ze al helemaal vegetarisch zijn klaargemaakt.

(Ex-)werknemers van ondermeer KFC en Burger King hebben op de nieuwswebsite Reddit een boekje opengedaan over vegetarische snacks bij fastfoodketens.

Uitdrogen
Een ex-werknemer van Burger King zegt op de site dat vegetarische gerechten niet heel populair zijn. Ze liggen dus uren te wachten totdat iemand ze neemt. Waardoor de gerechten uitdrogen. De snacks zullen niet meer lekker smaken maar dat is tot daar aan toe. Als deze vegetarische gerechten ook niet in de koeling staan dan kan het grote effecten hebben.

Dezelfde grill
Een Subway werknemer kan het verhaal hierboven bevestigen en voegt daar nog aan toe dat vegetarische gerechten naast de vleesgerechten staan. Een andere fastfood medeweker maakt het nog bonter en zegt dat alle snacks op dezelfde grill worden gemaakt. Vegetarisch of niet .

De strekking van het verhaal is duidelijk. Vegetariërs kunnen fastfood ketens dus beter mijden, maar dat wisten we toch al lang?

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *